UPC neemt afscheid van Chello als merknaam

Upc1_2Kabelaar UPC neemt na bijna tien jaar afscheid van de in het verleden door negatieve ervaringen geplaagde merknaam Chello.

De internetaanbieder zal op 16 juli afscheid nemen van de naam Chello, waarna de dienst door het leven zal gaan als UPC Breedband Internet.

Volgens UPC is de naamswijziging een logisch vervolg op de eerder ingevoerde nieuwe huisstijl van het bedrijf en wordt nu de laatste stap gezet om alle diensten onder de UPC-vlag aan de man te brengen.

Voor abonnees van Chello verandert er weinig. Hun mailadressen blijven functioneren en ook de prijzen en snelheden blijven gelijk. De naam van de diverse abonnementen verandert overigens wel, zo wordt Chello Power nu UPC Internet Power.

Enkele jaren geleden kwam UPC veelvuldig negatief in het nieuws met Chello. De kabelaar werd bekritiseerd om de lange wachttijden bij zijn helpdesk en de vele storingen.

UPC heeft de afgelopen jaren echter flink gexc3xafnvesteerd in zijn netwerk en dienstverlening, waardoor het bedrijf een stuk beter uit de bus komt.

Bron: Webwereld

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.