Gratis ringtones, video en achtergronden

Waarom nog veel geld betalen voor mobiele content. Bij yoMedia kun je het gratis downloaden en zelf maken.   


Metringtones is er de laatste jaren heel wat geld verdiend. Maar deringtone-boeren worden nu serieus bedreigt. yoMedia is een website dieringtones, wallpapers, games en video’s voor de mobiele telefoon gratisaanbiedt. En waarom zou je ze dan nog voor veel geld aanschaffen?

Via de yoMedia kun je je eigen ringtones, wallpapers en video’smaken, maar je kunt ook het werk van andere gebruikers downloaden. Endeze doen in kwaliteit niets ten onder voor de dure commercixc3xable mobielecontent. Via een usb-kabel of bluetooth-verbinding kopieer je allesnaar je mobieltje. Heb je een telefoon die deze verbindingen nietondersteunt, dan kun je met je telefoon naar de mobiele site vanyoMedia surfen en het bestandje daar downloaden.

De website biedt alles om zelf ringtones, video’s en achtergrondjeste maken. Als basis kun je content van internet gebruiken, bijvoorbeeldeen YouTube-filmpje of een afbeelding die op een website staat. Maar jekunt ook eigen video’s of foto’s vanaf je harde schijf uploaden. Via desoftware op yoMedia knip en plak je net zo lang tot alles naar je zinis.

Bron: Fan.tv

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.