MSN steeds minder populair onder jongeren

Een onderzoek van NewRulez toont aan dat MSN Messenger steeds minderpopulair wordt onder jongeren. Jongeren MSN’en dagelijks zo’n tienprocent minder dan vorig jaar terwijl men wel drie kwartier langer opinternet zit.

Uithet onderzoek blijkt ook dat de populariteit van de tv daalt. Verassendis ook dat familiezenders als RTL4 en Net5 vaker bekeken worden doorjongeren dan MTV of TMF. Tevens wordt er gemiddeld drie uur en achttienminuten tv gekeken, waarvan slechts xc3xa9xc3xa9n uur en 54 minuten actiefgekeken wordt. De overige tijd staat de tv aan zonder dat ernaargekeken wordt.

Waar vorig jaar nog 81 procent van de jongeren dagelijks gebruik maaktevan MSN Messenger, is dat nu nog maar 72 procent. MSN Messenger behoudtzijn eerste plaats nog wel in het rijtje van populairste activiteitenop het internet. Surfen, gericht browsen en e-mailen zijn de volgendein dat rijtje.

Emerce, die het onderzoek in handen heeft, meldt, "Het dagelijksbekijken van filmpjes stijgt met 9 procent, van 23 procent naar 32procent. Jongeren kijken dagelijks bijna anderhalf keer zo veel naaronline filmpjes als in september 2006 het geval was. Ook het dagelijksbekijken van nieuwssites stijgt, en wel met 5 procent, van 33 procentnaar 38 procent."

Bron: Techzine

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.