Philips Aurea televisie

De Aurea is de opvolger van de Ambilight televisies van Philips. Dezeleveren een nog mooier plaatje omdat ook de randen van de televisiezelf met het beeld meekleuren.


 

Philips gaat een stap verder met de technologie die met Ambilight ingang is gezet. Binnenkort komt de eerste Philips Aurea televisie op demarkt, dit is de opvolger van de Ambilight-reeks, televisies die dekleuren van de televisiebeelden rond de tv op de muur projecteren. Opdeze manier wordt voor ogen en hersenen een rustiger beeld verkregendat niet bij de randen van de televisie stopt. Het sfeervolle beeldlijkt ook groter dan het in werkelijkheid is, en zit niet opgesloten ineen kastje.

Bij Aurea is het effect nog sterker omdat nu ook het frame van detelevisie de kleuren van de beelden aanneemt. Het kleurenbeeld wordtdus niet onderbroken door de randen van de televisie.

het eerste model van de Aurea-televisie is een plat LCD-scherm van42 inch (112 cm). Deze gaat tussen de 3.000 en 5.000 euro kosten. Integenstelling tot de Ambilights zal deze niet via de bekendeelectronicawinkels verkocht worden, maar via exclusieve modezaken.Philips verwacht zo de beoogde doelgroep (vrouwen met geld) tebereiken. Hiervoor wordt ook een reclamebudget van 50 miljoen eurovrijgemaakt.

0 gedachten over “Philips Aurea televisie

  1. Dit is echt een super LCD.

    we hadden vandaag met het bedrijf een info dag van asus, canon, panasonic en Philips. we kregen vandaag dus met het eerst te maken met Aurea, deze televisie is schitterend de kleuren flitsen ervan af echt heel mooi om naar te kijken,

    die 4000 is deze televisie zeker waart !!

    Groeten Paul

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.