SanDisk kondigt de Sansa Clip aan

SanDisk heeft officieel een nieuwmp3-speler aangekondigd: de Sansa Clip. De Clip is ontworpen om teconcurreren met de populaire iPod Shuffle van Apple.

De"Sansa’s" zijn in de Verenigde Staten populaire mediaspelers. Sandiskis zelfs de op xc3xa9xc3xa9n na beste verkoper van mp3-spelers, vlak achterApple. De nieuwe Sansa Clip is niet alleen een tegenantwoord op de iPodShuffle, maar ook op de Creative Zen Stone.

De speler wordt geleverd met verschillende standaardfuncties die nietop de Shuffle te vinden zijn, zoals een FM radio, opnamefunctie vanzowel radio evenals stem en een OLED schermpje. Men kan de Clip krijgenmet 1 GB en 2 GB aan geheugen. Er is geen mogelijkheid om extrageheugen in de speler te stoppen. Naast MP3’s en WMA-bestanden speeltde Clip ook Audible-bestanden af. Om het formaat compact te kunnenhouden hebben de ontwerpers van SanDisk niet gekozen voor de normalebatterij, maar voor een accu. Volgens SanDisk kan deze tot 15 uurafspelen.

De Sansa Clip zal vanaf 1 september verkrijgbaar zijn. De 1 GB versiekost 40 dollar en de 2 GB versie kost 60 dollar. Kleuren waaruit menkan kiezen zijn blauw, rood, roze en zwart.

Bron: Techzine

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.