Hummer in ieders bereik

Een mobiele telefoon van automerk Hummer. Dan moet het haast wel om een veel te groot batterijvretend apparaat gaan. Dat is niet het geval. De Hummer H1 is een stijlvol slide model in de kleuren geel, kaki en zand. De batterijcovers in camouflagekleuren geven de telefoon de stoere uitstraling die het merk past.

De HT1 is uitgerust met een aanraakscherm en een compleet multimediapakket bestaande uit een 2-megapixelcamera, muziek- en videospeler en FM-radio. Ook bluetooth, gexc3xafntegreerd modem, microSD slot en usb ontbreken niet. Voor liefhebbers van mobiel internet is gprs aan boord. Helaas geen umts.

Bij de Hummer telefoon draait het toch vooral om de uitstraling. Zo kunnen liefhebbers van de patserbak het toestel personaliseren met exclusieve content in de vorm van logoxe2x80x99s en videoxe2x80x99s. Ook zijn er diverse accessoires verkrijgbaar.

 

  Hummer in ieders bereik

Het hebbeding is in opdracht van Hummer ontwikkeld door het Franse bedrijf ModeLabs. Het tri-bandapparaat weegt 100 gram en haalt zijn energie uit een Liion batterij met een gesprekstijd tot drie uur en een standbytijd tot 5 Dagen.

De HT1 is sinds kort verkrijgbaar in Nederland voor een prijs van circa E 300. Voor liefhebbers die zich de auto niet kunnen veroorloven, komt een Hummer daarmee toch in het bereik.

Bron: De Telegraaf

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.