KPN introduceert daten via mobiel

Ollo

KPNheeft donderdag de mobiele datingdienst Olllo gexc3xafntroduceerd. Met Ollloworden mensen met elkaar in contact gebracht op basis van locatie. Hetcontact wordt gelegd middels sms en is in eerste instantie anoniem.

Gebruikerskunnen zelf bepalen wanneer zij hun identiteit prijs willen geven. Ditkunnen zij doen door bijvoorbeeld een foto te sturen of door huntelefoonnummer te geven. KPN prijst Olllo aan als een laagdrempelige en impulsieve flirtdienst.

Dedienst gaat op zaterdag 29 september voor het eerst van start. Mensendie zich voor die tijd hebben ingeschreven kunnen tot en met 14 oktobergratis gebruikmaken van de dienst. Na het verstrijken van deze periodebetalen gebruikers 1,50 euro voor het aanzetten van de dienst gedurendeacht uur. Ook wordt er 55 cent per verzonden sms in rekening gebracht.Het ontvangen van smsxe2x80x99jes daarentegen is wel gratis.

Delocatiegegevens zijn vooralsnog alleen beschikbaar voor klanten diegebruik maken van het mobiele netwerk van KPN (Hi, Telfort, KPN).Mobiele bellers die geen gebruik maken van het KPN-netwerk, maar welvan Ollo, moeten hun locatie voorlopig nog handmatig doorgeven. Ofandere operators de ‘Location Based Services’ -techniek in hun systeemgaan opnemen is nog niet zeker, aldus een woordvoerder van KPN.

Bron: connexie

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.