Vodafone biedt landelijk vaste telefonie aan

Vodafone1_2VodafoneNederland biedt met ingang van deze week landelijk vaste telefonie eninternet aan. Dat maakte de aanbieder van mobiele telefonie woensdagbekend.

 

Vanaf juni konden enkele honderden klanten al kennismaken met denieuwe diensten van Vodafone. Die proef is geslaagd, aldus het bedrijf.Vodafone heeft bewust gekozen voor een stapsgewijze introductie vanvaste telefonie, aangezien het bedrijf in die branche geen ervaringheeft. xe2x80x9cDe voorzichtige start in juni is voor ons heel nuttig geweestxe2x80x9d,aldus bestuursvoorzitter Guy Laurence van Vodafone Nederland. xe2x80x9cDefeedback van onze klanten heeft veel waardevolle informatieopgeleverdxe2x80x9d.

Vodafone ziet nog wel enkele knelpunten. Zo is het nog moeilijk omoverstappers hun telefoonnummer te laten behouden. Op de mobiele markthebben telecombedrijven daarover inmiddels goede afspraken gemaakt,maar op de markt van vaste telefonie ontbreken die nog. Vodafone wildaarover in overleg met andere aanbieders, aldus een woordvoerster.

Bron: Connexie

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.