T-Mobile verhoogt snelheid mobiel internet

T-Mobile verhoogt de snelheid van mobiel internet in heel Nederland. Klanten met een abonnement krijgen in de komende weken toegang tot een hogere snelheidslimiet van 15 Mbps. Concreet betekent dit dat klanten die nu nog een abonnement hebben met een lagere snelheid (bijv. 384 Kbps) uiterlijk eind juli automatisch worden overgezet op de hogere snelheid. De snelheidsverhoging is gratis voor alle particuliere en zakelijke klanten met een abonnement.

Marco Kind, Directeur Consumer bij T-Mobile: “Onze klanten maken steeds vaker en intensiever gebruik van hun smartphone. Daarom investeren we fors in de volledige modernisering van ons mobiele netwerk. Hierdoor kunnen we vanaf vandaag de snelheid van mobiel internet voor bestaande abonnementsklanten fors verhogen. Vooral bij het bekijken van video’s en luisteren naar streaming muziek, zoals via Deezer, zullen klanten dat gaan merken. Iedereen profiteert, dus ook klanten die nog niet op ons 4G-netwerk zitten.”

De hogere internetsnelheid die klanten in praktijk gaan halen is mede afhankelijk van de huidige snelheid die de klant heeft, het mobiele toestel dat ze gebruiken en de locatie. Het verhogen van de snelheid van mobiel internet voor abonnementsklanten is onderdeel van Samen Meer Bereiken. Dit netwerkmodernisatieprogramma heeft als doel mobiel internet stabieler en sneller te maken voor alle klanten.

Bron: Connexie

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.